background

Haberler

Beka-Mak AR-GE Merkezi

BEKAMAK AR-GE Merkezi başarılı geçen denetleme ve başvuru sürecinin ardından 06.08.2018 tarihinde Türkiye’nin 943.

AR-GE Merkezi olarak faaliyetlerine başladı. 

BMSO-330CS NC

 

CS serisi sütunlu makinalardan oluşan, servo sürüş sistemi entegrasyonuyla müşterilerimizin paket kesim ve ağır dolu metal kesim ihtiyaçlarını karşılamak için ideal makinalarımızdır. Servo sürüş sistemi kesim boylarında toleransı sıfıra kadar indirmiştir. NC kontrollü kullanıcı dostu OMRON marka dokunmatik ekran 100 farklı program kaydedebilir 50 farklı kesim boyunun değerleri girildikten sonra tek tuşla kesilmesi imkanı sunar. Hidrolik üst baskı ile lama ve profillerde çoklu kesim sağlanmaktadır. Altıgen şeklindeki paket boru kesimleri için aslan ağzı mengene opsiyonu eklenerek müşterilerimizin zamandan yüksek tasarruflar yapması sağlanır.

BMSO-570 XS CNC

Şerit testere makinaları sektöründe ülkemizin dünyaya açılmasında lider konumda olan BEKA-MAK Her geçen gümakinelerini çağın gerekliliklerine ayak uyduracak şekilde yeni teknolojilerle donatmaya devam ediyor. Kesim hızında ve dayanıklılıkta dünya sıtandartlarını yakalayan BEKA-MAK , Avrupa başta olmak üzere 76 ülkede sektöründe bilinen ve güvenilen marka olmayı sürdürüyor. Kesim hızının ve bıçak ömrünün öneminin hergeçen gün daha da önemli hale geldiği metal sektöründe , piyasaya XS serimizi duyurmaktan gurur duyuyoruz. Servo sürüş sistemiyle kesme boyu töleranslarında sıfıra yakın hata payını yakalayan makinalarımıza serve iniş sistemiz ile CNC kesim özelliklerinide eklemiş bulunmaktayız.Akıllı kesim sistemine sahip XS modellerimiz malzeme cinsi ve ebatlarına göre optimum kesim paremetrelerine karar verip operatör ihtiyacını minumuma indirerek sektörde yakalanması zor kesim değerlerine ulaşmıştır.Malzemenin şekline bağlı olarak bıçak üzerine düşen yüzey alana göre iniş hızını ayarlayan CNC program , sabit hızla kesim dönemini geride bırakıyor.Spma sensörü özelliği ile de olası sapma töleranslarıdışına çıkma durumlarında iniş hızını ayarlayarak zorlanmalara karşı bıçağın ömrünü uzatmaktadır.Kafa hareketi 3 lineer kızak üzerinde sağlamlaştırılarak titreşimsiz kesim sağlandığından dolayı elmas uçlu bıçak kullanımı içinde ideal olan XS serisi hem ağır metal kesimleri hemde çoklu paket kesimleri için müşterilerimizin ihtiyacını karşılamaktadır.

BMDO 80 CS

Performance

 Vertical Slide for maximum cutting power and rigidity

Standard with Speed Inverter for speeds of 20-100 m/min.

Electric Servo Feeding for +/- 0.05 ~ 0.1mm Cutting Length precision (per stroke)

Capacity up to 80mm in Tube and Solid Bars

Superior Gear Box design for maximum machine life and performance

Flexible Gripper Feeding + Floating Carriage allow for maximum feeding precision even in material which is not perfectly straight

Cutting Examples

 .D. 50mm solid bar, L = 100mm, cycle time is 20sec

–         O.D. 75mm solid bar, L = 50mm, cycle time is 31sec

 Intuitive and User Friendly Interface with Touch Screen system

Ability to program multiple cutting lengths per bar

Safety Covers  for maximum operator protection and comfort

 Head for ferrous material not with endless screw, but with cemented and ground helical gear for obtaining a high operating rate  without any play or vibration of the saw-blade. Head with inverter allowing a continuous change of the cutting speed

BMSY 1515C

~~Yarı otomatik çift sütunlu yatay şerit testere tezgâhlarımız kesim adedi değişken olan malzeme kesimleri için ideal modellerimizdir. Makinelerimiz kesimi hidrolik olarak yapmaktadır. Kesim bittikten sonra üst gövde otomatik olarak kesim yüksekliğine kalkar. Bir sonraki kesim için malzeme manuel olarak dayamaya kadar elle sürülür ve kesim tekrarlanır. Bu modellerimizde şerit testere bıçağı standart olarak verilmektedir.

BMSY1110C LENGTH STOP

BMSY1110C LENGTH STOP